Uw vastgoedmakelaar voor verhuur, verkoop en beheer van vakantiewoningen in Oostende

Immo Ter Streep is een dynamisch immobiliënkantoor met een professionele en persoonlijke aanpak in de aankoop, verkoop, verhuur en het beheer van onroerende goederen in Oostende. Erkend als vastgoedmakelaar onder nr. 201.882 (B.I.V./Savenay Nico).

 

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en is de vakantieverhuring één van onze kernactiviteiten. Het is onze betrachting u de mogelijkheid te bieden om via ons ruim aanbod (van gerieflijke en functioneel ingerichte tot luxueuze appartementen en studio's op de zeedijk, met zeezicht, met of zonder een autostaanplaats of box) een zorgeloze en aangename vakantie te bezorgen in Oostende. Onze persoonlijke service krijgt u er gratis bij!

 

Ook voor de aanschaf of verkoop van uw eigendom kunt u rekenen op onze totale inzet om de verkoop en/of aankoop van uw goed zo snel mogelijk en met de nodige vakkennis te realiseren!

 

Niet alleen de aan-, verkoop en vakantieverhuur behoort tot onze activiteit, ook voor de verhuring op lange termijn, zowel bemeubeld als onbemeubeld, kunt u op ons rekenen bij het zoeken naar een gepaste en solvabele kandidaat voor uw eigendom.

 

Informeer naar de toegewijde vastgoedservice van Immo Ter Streep!

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review